Site pictogram Bpuntbe

ebook 8 stappenplan

Download e-Book

Bedankt voor jouw interesse. Hier ben je slechts enkele stappen verwijderd van jouw GRATIS E-book. Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt een download link in je inbox.

* Bij downloaden ga je automatisch akkoord met onze Terms & Conditions

Wat kan je verwachten

^

Een goed webdesign is onmisbaar

^

Infografieken trekken de aandacht

^

SEO-teksten zorgen voor hogere ranking

^

Geef je bezoekers een positief gevoel

^

Ken je bezoekers dankzij statistieken

^

Verzamel zo veel mogelijk reviews

^

Het nut van bloggen en vloggen

^

Gebruik sociale media in je voordeel

Nancy Philipsen.

 

 

 

 

Oprichter en drijvende kracht achter communicatiebureau B.be. Creatieve duizendpoot die bezeten is van communicatie. Dit via verschillende soorten communicatiekanalen waar een goede strategie en storytelling centraal staan. Ieder kanaal heeft zo zijn specifieke eigenschappen waar je als communicator mee rekening moet houden. In dit ebook staan de belangrijkste specificaties van het communiceren via een website. Bondig en to-the-point zijn ze praktisch gebundeld, zodat je er snel en efficiënt mee aan de slag kan gaan.

 

Nancy

GRATIS analyse RAPPORT +

1 uur advies.

Communicatie omvat vele aspecten. Zowel interne als externe communicatie is van groot belang voor de goede werking van jouw organisatie. Wij nemen deze aspecten graag onder de loep en bezorgen jou een rapport met enkele tips & tricks hoe deze te optimaliseren. Dit advies is bovendien geheel vrijblijvend. Geen reden dus om dit niet te doen. Maak meteen een afspraak met ons. Wij kijken alvast uit jullie te ontmoeten. Tot binnenkort!

Mobiele versie afsluiten