Nancy

Oprichter en drijvende kracht achter B.be. Creatieve duizendpoot die graag jouw verhaal naar buiten wil brengen. Dit via strategie en storytelling. Iedere opdracht begeleidt ze zorgvuldig van a tot z. Een persoonlijk aanspreekpunt dus die buiten het organisatorische en praktischeĀ  ook kennis heeft vanĀ  de inhoudelijke en creatieve aanpak van uw project. Dit zorgt voor een vlotte samenwerking en jawel, een goede COMMUNICATIE!

Dirk

Medeoprichter en eveneens drijvende kracht achter B.be. Samen vormen ze een stevige basis waar alle andere medewerkers op kunnen bouwen. Ook hij is een creatieve duizendpoot die bovendien technisch onderbouwd is. Hij vertaalt deze technische termen als geen andere naar creatieve projecten die iedereenĀ  kan begrijpen en bovendien iedereen aanspreken. Een kwaliteit die in een steeds veranderende technische wereld een absolute must is. Een must om jawel, goed te kunnen COMMUNICEREN!

 

GRATIS analyse + 1 uur GRATIS advies

Communicatie omvat vele aspecten. Zowel interne als externe communicatie is van groot belang voor de goede werking van jouw organisatie. Wij nemen deze aspecten graag onder de loep en bezorgen jou enkele tips & tricks hoe deze te optimaliseren. Dit advies is bovendien geheel vrijblijvend. Geen reden dus om dit niet te doen. Maak meteen een afspraak met ons. Wij kijken er alvast naar uit je te ontmoeten. Tot binnenkort!